El concert solidari de Rubén, un èxit

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu i, concretament, la delegació local de missions i cooperació internacional del Parc en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, van organitzar un concert benèfic el passat dissabte 11 de febrer a càrrec de Rubén, cantant de la localitat.
Can Masallera va ser l’escenari escollit pel concert que va acabar sent un èxit donat que unes 300 persones, especialment adolescents acompanyades de les seves mares, van omplir la sala. Usuaris del Parc Sanitari Sant Joan de Déu també van voler estar presents per gaudir de la veu en directe de Rubén. El jove cantant va interpretar versions d’artistes tan coneguts com Luis Miguel o Pablo Alborán tot i que també va donar a conèixer alguna de les seves cançons que veuran la llum publica en els propers mesos.
La recaptació íntegra d’aquest concert anirà destinada a un projecte solidari d’atenció sanitària a la selva amazònica de Perú. Concretament, amb aquests diners es comprarà una barca que permeti a un equip mèdic i d’atenció social de Sant Joan de Déu desplaçar-se i atendre els 3000 poblats existents en aquesta zona de la selva amazònica.
Rubén va participar al programa Operación Triunfo l’any 2008. Desprès de deixar el concurs, ha continuat amb la seva formació musical, ha aprés a tocar el piano i ha començat a complir el seu somni donat que, com hem comentat, en els propers mesos podrem gaudir del seu primer treball discogràfic. El que ha quedat clar amb aquest concert és la vessant solidària de Rubén i el seu compromís amb les persones més desfavorides.
Gràcies a tots els que han fet possible aquest concert!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search