El Dr. Ignasi Riera, nomenat vicepresident de la Societat Catalana de Gestió Sanitària

 a Institució, Nomenaments

El director d’Operacions Assistencials del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, fins ara vocal de la Junta directiva, assumeix la vicepresidència en substitució de Jordi Varela.

Els canvis de la Junta es van fer efectius el passat 18 de gener, en el marc de la celebració de l’Assamblea ordinària de socis.

La Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS) ha aprovat, en base als seus estatuts, noves incorporacions a la seva Junta directiva. Amb aquesta nova composició, el Dr. Ignasi Riera, director d’Operacions Assistencials del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha estat nomenat vicepresident de la Societat Catalana de Gestió Sanitària, una societat científica que treballa per compartir i generar coneixement, opinió, investigar i aprofundir en el professionalisme de la gestió en les organitzacions i empreses de salut.

El Dr. Riera ha estat fins ara vocal de la Junta directiva de la SGCS i assumeix la vicepresidència en substitució de Jordi Varela. Els canvis de la Junta directiva de la SCGS s’han fet efectius en el marc de la celebració de l’Assemblea ordinària de socis, que es va celebrar el passat 18 de gener.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search