L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu nomena el Dr. Sebastià J. Santaeugènia director general del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució, Nomenaments

Aquest passat dimecres l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu ha nomenat el nou director general del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el doctor Sebastià J. Santaeugènia.

L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu agraeix al Sr. Enric Mangas la seva trajectòria i compromís al llarg dels seus catorze anys al capdavant del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Sota la seva direcció i lideratge, ha aconseguit superar una dècada complexa, assolint fites tan significatives que han permès, avui dia, situar la institució, en un escenari sanejat, consolidat i amb projecció de futur.

Així mateix, i en línia amb l’anterior, Sant Joan de Déu també ha volgut transmetre el seu reconeixement a la tasca que ha desenvolupat el Dr. Ignasi Riera al capdavant de la Direcció d’Operacions Assistencials del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, càrrec que ha vingut ocupant des de l’any 2016.

El Dr. Sebastià J. Santaeugènia és llicenciat en medicina i cirurgia i doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Santaeugènia ha estat director del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat i del Pla Director Sociosanitari, ambdós del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. A més, compta amb el Màster Universitari en Atenció Pal·liativa a Persones en Malalties avançades per la UVic, i el Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries per la UAB.

En la seva darrera etapa ha compaginat aquests càrrecs amb el de director de l’àmbit d’Atenció Intermèdia del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

El nou director general, el Dr. Santaeugènia ha volgut transmetre la seva voluntat de tirar endavant i donar continuïtat a un projecte engrescador. Santaeugènia també ha destacat quatre pilars sobre els quals pretén sustentar el seu lideratge: les persones ateses, els professionals, el treball en equip i una relació de proximitat i en xarxa amb el territori.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search