El Grup PRISMA del Parc Sanitari, premiat

 a Institució
​El Grup de Recerca en Tecnologies Sanitàries i Resultats en Atenció Primària i Salut Mental (PRISMA) del Parc Sanitari Sant Joan de Déu rep un nou reconeixement.
I es que ara ha guanyat el IV Premi a la Innovació en Atenció Primària. Ho ha fet gràcies al seu projecte titulat “Anàlisi del cost-efectivitat i cos-utilitat d’un programa psico-educatiu implementat en atenció primària de salut mental per a la millora de l’estat funcional i la qualitat de vida dels pacients amb fibromialgia (Projecte FIBROQOL)”, treball que ha estat un dels dos projectes guanyadors d’aquesta edició.
El components del grup de treball del PRISMA del Parc Sanitari Sant Joan de Déu que s’han endut el premi són: María Teresa Peñarrubia María, Antonio Serrano Blanco, Juan Vicente Luciano Devis, Rita Fernández Vergel, Ana Fernández Sánchez i María Rubio Valera.
Aquest reconeixement en el IV Premi a la Innovació en Atenció Primària concedirà ajuts econòmics per l’avaluació de projectes d’innovació dels serveis d’atenció primària, finalitzats o en fase avançada de desenvolupament en el moment de la seva presentació al premi.
Amb aquest premi, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFICC) tenen com a objectiu promoure una atenció primària de qualitat i situar-la com a eix dels processos d’atenció dels serveis sanitaris.
Una de les línies estratègiques compartides per aquestes tres institucions és la de fomentar la recerca en serveis sanitaris que, entre d’altres coses, permeti identificar aquelles línies de serveis innovadores que es generen a Catalunya per donar resposta a les noves demandes, avaluar-les, mesurar el seu impacte i fer-ne una difusió d’aquelles que hagin assolit els seus objectius amb èxit.
I es que l’avaluació de les innovacions és un element clau per poder planificar futures línies de serveis d’atenció primària a Catalunya. És per això que el Departament de Salut, dins el marc del Pla d’Innovació, la CAMFiC i l’AIFICC, convoquen aquest ajut econòmic per avaluar les innovacions dels serveis d’atenció primària.
Des d’aquí, volem donar l’enhorabona a tot el Grup de Recerca en Tecnologies Sanitàries i Resultats en Atenció Primària i Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu per la seva bona feina i aquest nou premi!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search