El nou webinar de SOM Salut Mental 360 marca les estratègies per conviure amb la nova normalitat

 a Salut mental
  • Aquesta serà l’última trobada del cicle sobre l’impacte de la covid-19 en la salut mental de les persones fins al mes de setembre

El dimarts 28 de juliol a les 18h tindrà lloc el quart webinar de la plataforma SOM Salut Mental 360 que porta per títol “Estratègies per conviure amb la nova normalitat” i que va enfocat a conèixer com han viscut tots aquests mesos de confinament i desescalada les persones amb trastorns mentals, les seves famílies i la seva xarxa de suport, així com els professionals de l’àmbit de la salut mental, amb l’objectiu treure’n reflexions en positiu.

Aquest serà l’últim contingut de la plataforma fins al mes de setembre i s’inclou dins del monogràfic que s’ha dut a terme sobre la covid-19 i l’impacte en el benestar de la població.

L’esdeveniment es farà  a través de la plataforma Zoom i per participar, caldrà que us inscriviu de manera gratuïta (i abans de les 14h del 28 de juliol)  en aquest enllaç: https://forms.gle/yKSfCSjX8gvdvEa6A

Un cop inscrits, rebreu la vostra confirmació per accedir al webinar. En cas contrari, reviseu que el missatge no hagi entrat al correu brossa.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search