El Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà la V Trobada Primària- Hospitalària sota el títol “Una Ruta en Comú”

 a Institució
El proper dia 5 de maig, l’auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà la V Trobada Primària- Hospitalària sota el títol “Una Ruta en Comú”.
El títol la Jornada, “Una Ruta en comú”, vol transmetre la importància que el recorregut dels pacients a través d’aquest petit tros del sistema sanitari que representem, sigui compartit i coordinat, en un intent d’optimitzar els recursos dels quals disposem i intentar que desapareguin o, almenys, disminueixin totes les dificultats que es trobin en el camí.
Un exemple d’aquest esforç coordinat són les rutes assistencials, que han anat apareixent i s’ampliaran en els propers anys. L’objectiu d’aquestes rutes és simplificar i ordenar aquest recorregut cada vegada més complex pel sistema. Algunes d’aquestes noves rutes, com la  Ruta del “Peu Diabètic” i la Ruta d’ “Àlgies del Raquis”, i que són fruit d’un treball en comú durant molts mesos, es presentaran durant aquesta Jornada.
Un altre aspecte que no s’ha volgut oblidar és l’atenció que prestem a una demanda assistencial cada dia més important, com és la dels pacients amb patologies més evolucionades i que requereixen, primordialment, cures simptomàtiques. Un grup de metges, infermers i psicòlegs del nostre territori ens explicaran la seva experiència i organització diària.
La &quotqualitat&quot, que sempre ha de marcar la nostra forma de treballar, també estarà present. Així, es revisaran els circuits de declaració d’incidències i el Projecte Essencial del Departament de Salut.
D’altra banda, com en anys anteriors, es revisarà i actualitzarà un tema més en profunditat, que aquest any serà la Síndrome Vertiginosa.
El Comitè organitzador no ha volgut oblidar la importància de les noves tecnologies en la millora de la coordinació entre els professionals i les seves possibilitats d’aplicació en l’àmbit sanitari. Per aquest motiu, els responsables de les primeres consultes no presencials de la nostra àrea ens explicaran la seva experiència, acompanyats per representants de TIC Salut, que ens mostraran totes les possibilitats que ofereixen aquestes tecnologies.
La inscripció és gratuïta però s’ha de formalitzar l’assistència enviant un correu electrònic a l’adreça jornades@pssjd.org indicant nom i cognoms, entitat laboral i correu electrònic de contacte. Es lliurarà certificat d’assistència.
Si voleu descarregar-vos el programa en format PDF, feu clic aquí.

 

Si voleu consultar-ho en versió calameo, aquí teniu l’enllaç.

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search