El Parc Sanitari Sant Joan de Déu aposta per l’energia renovable i instal·la mòduls fotovoltaics en la major part dels seus edificis

 a Innovació, Uncategorized

La institució se suma a l’impuls de les energies renovables amb accions per reduir la petjada de carboni i l’impacte en l’entorn.

S’ha incorporat a la plantilla una responsable de gestió energètica, que liderarà el projecte global d’eficiència i estalvi.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha iniciat el seu camí cap al canvi de model energètic, enfocat a l’eficiència i les energies renovables. Ho ha fet aquest estiu amb la instal·lació dels primers mòduls fotovoltaics a diferents cobertes de l’edifici de l’SJD Hospital de Sant Boi, al recinte a Sant Boi, per a l’impuls de l’autoconsum elèctric.

Aquesta és la primera d’un conjunt d’accions que es desenvoluparan amb l’objectiu de generar un canvi d’actitud en el dia a dia de l’activitat de la institució, amb el compromís de reduir la petjada de carboni i, en conseqüència, l’impacte de l’activitat en l’entorn. Per aquest motiu el Parc Sanitari ha incorporat a Lídia Sànchez-Collado, responsable de gestió energètica, a la direcció d’Enginyeria i Serveis Generals, que liderarà el projecte global de transformació del Parc Sanitari cap a l’eficiència i l’estalvi energètic. Un canvi cap a la transició sostenible que donarà resposta als reptes en el context de crisi climàtica que vivim.

Gràcies a la implementació d’aquest nou model energètic la institució s’apropa, cada vegada més, als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, en línia amb l’estratègia de transformació sostenible impulsada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

plaques solars
plaques fotovoltaiques
Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search