El Parc Sanitari Sant Joan de Déu celebra Sant Jordi amb un conte marcat per l’esperança i pel valor de l’hospitalitat

 a Esdeveniments, Uncategorized

En aquesta notícia trobareu un vídeo realitzat amb motiu de la diada, condicionada aquest 2020 per la pandèmia de la covid-19. 

La Diada de Sant Jordi són passejades pels carrers, descobrir i regirar llibres en mil i una paradetes, dir que estimem amb roses i lletres, en definitiva un dia en què, durant unes hores, la màgia i la il·lusió entra de ple en les nostres vides.

Enguany, no tindrem la possibilitat de viure la nostra estimada diada com fem habitualment, però des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu volem regalar-vos un petit conte que hem creat, amb l’esperança com a protagonista i l’hospitalitat que ens caracteritza.

Una faula que ens parla d’un monstre que va aparèixer, sense previ avís, a la porta de les nostres cases, per capgirar i aturar-ho tot. Un monstre disposat a canviar-nos la vida.

Però… Ai, els monstres dels contes! Que no saben que valents poden arribar a ser els seus contrincants! Aquest bitxo, en forma de virus, no sabia que es trobaria amb la més gran de les forces: la unió de la ciutadania, capitanejada pels professionals sanitaris i altres igual d’importants: cossos de seguretat, personal de neteja, dels supermercats, farmacèutics, repartidors…, tants i tants ciutadans anònims.

I vet aquí la història que avui us volem explicar. La d’un monstre que, tant de bo, sumant la lluita i la responsabilitat de tots plegats, acabi vençut, com Sant Jordi va fer amb el drac. I que l’any vinent, malgrat les pèrdues que, inevitablement haurem tingut, el llibre més venut porti per títol “Ens n’hem sortit”.

Bona Diada de Sant Jordi, avui i sempre!

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search