El Parc Sanitari Sant Joan de Déu dona la benvinguda als 20 nous residents

 a Uncategorized

La institució agraeix la dedicació i entrega dels seus 11 residents que han finalitzat la seva formació recentment.

El 25 de maig s’ha celebrat l’acte de benvinguda als residents MIR i IIR de 9 especialitats diferents que s’han incorporat al Parc Sanitari Sant Joan de Déu per a completar la seva especialització durant els pròxims anys.

Es tracta de 20 residents que han confiat en el pla de formació de la nostra institució per construir el present i futur de la professió, escollint les especialitats de Medicina Interna (1), d’Obstetrícia i Ginecologia (una de medicina i una d’infermeria), de Geriatria (una de medicina i una d’infermeria), de Psiquiatria (5), de Psicologia Clínica (4), d’Infermeria de Salut Mental (6), i de la nova especialitat de Psiquiatria Infantil i de l’Adolescència (1), en què la nostra institució formarà un dels tres primers residents de Catalunya.

Així mateix, hem donat la benvinguda al grup de residents de família, 6 de Medicina Familiar i Comunitària i 5 d’Infermeria Familiar i Comunitària de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Costa Ponent, que també s’incorporen ara al Parc Sanitari Sant Joan de Déu per continuar la seva formació.

Durant l’acte, en què hi han participat el Dr. Sebastià J. Santaeugènia, director general, el Dr. Josep Maria Haro, director de la Unitat de Docència, Recerca i Innovació, el Dr. Carles Paytubi, de Medicina Interna i el Dr. Enric Vicens, coordinador de la Unitat de Docència del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, s’ha compartit la importància de l’ADN i els valors de l’organització, així com l’impuls a la docència, recerca i innovació que aposta per una formació excel·lent, humana i a mida dels professionals.

Agraïment i comiat dels onze residents que han finalitzat la seva formació

El passat 23 de maig es va celebrar, també, l’acte de comiat dels 11 residents MIR i PIR de les especialitats de Medicina Interna, Psiquiatria, Medicina Familiar i Comunitària, i Psicologia Clínica, que s’han format al Parc Sanitari Sant Joan de Déu els darrers 4 anys.

Els residents van explicar i agrair als seus tutors i col·legues el seu pas pel Parc Sanitari. En aquest espai es van compartir paraules d’agraïment i d’admiració mútua, de tutors cap a residents, especialment per la dedicació i entrega durant la seva residència, marcada en gran mesura per la pandèmia de la COVID-19.

Tot l’equip del Parc Sanitari els desitja sort, empenta i felicitat en aquesta nova etapa que tot just comença.

Residents que han finalitzat la seva formació al Parc Sanitari Sant Joan de Déu

web_residents
Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search