El Parc Sanitari Sant Joan de Déu engega la vacunació contra la covid-19 per als professionals

 a Institució

• La vacuna que s’administra és la desenvolupada per les farmacèutiques Pfizer i BioNTech

Després de gairebé un any d’una forta càrrega assistencial per la pandèmia del nou Coronavirus SARS-CoV-2, avui 15 de gener, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha posat en marxa la primera etapa de la campanya de vacunació contra la covid-19 adreçada als professionals de la institució.

Durant els pròxims dies s’aniran rebent noves dosis, fet que permetrà ampliar la campanya de vacunació contra la covid-19 i arribar a tots els professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Una empenta més per atenuar la pressió assistencial

Una participació àmplia en la campanya de vacunació permetrà que la incidència de la covid-19 es redueixi en els pròxims mesos, fet que possibilitarà una disminució de la pressió assistencial.

En aquest sentit, el doctor Vicens Díaz de Brito, cap del Servei de Malalties Infeccioses del Parc Sanitari Sant Joan de Déu destaca la rellevància d’un dia com el d’avui, tan esperat pel col·lectiu sanitari. A més, agraeix l’esforç, el compromís i la implicació dels professionals, i insta a continuar amb el seguiment de totes les mesures de protecció i seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

Al llarg del darrer any, els professionals de l’àmbit de la salut han actuat amb un gran sentit de la responsabilitat i compromís amb la seva tasca diària. Aquest esforç no pot quedar enrere i, amb l’arribada de la vacuna, cal una resposta conjunta per seguir contribuint a l’eliminació d’aquesta pandèmia.

Vacuna Cominarty, de Pfizer i BioNTech

La vacuna que s’administrarà en aquesta primera fase és la desenvolupada per les farmacèutiques Pfizer i BioNTech, de la qual s’inoculen dues dosis amb 21 dies de diferència.
S’ha vist que aquesta vacuna té una eficàcia d’entre el 90 i 95%, genera immunitat set dies després que se n’administri la segona dosi i és segura en tots els grups de població en els quals s’ha provat.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search