El Parc Sanitari Sant Joan de Déu estableix una nova col.laboració

 a Institució
​El Parc Sanitari i la Fundació Sant Joan de Déu han establert una col·laboració que s’inicia amb la concessió d’una beca predoctoral. Serà properament, però, quan surtin les bases de la convocatòria per tal d’elaborar un treball realitzat de manera conjunta per grups de les dues institucions.
L’Institut de Recerca en Cervell, Cognició i Conducta (IR3C) pertany a la Universitat de Barcelona i va crear-se per abordar l’explicació de la conducta humana en totes les seves vessants: des de les formes més senzilles fins a les funcions cognitives més úniques. Per aquest motiu, és fa necessari comprendre com funciona el cervell.
Els interessos del IR3C inclouen també com la conducta s’ajusta i desajusta en els processos naturals – desenvolupament i envelliment – i en moltes formes variades de patologia tant a nivell conductual com cerebral. D’aquesta manera, es fa necessari  mesurar, quantificar i modelar aquesta conducta, de la forma més objectiva possible, i estudiar-la i modelar-la en diferents espècies animals.
A l’IR3C hi ha investigadors que s’interessen per un ampli conjunt de temes relacionats amb la conducta, la cognició humana i el seu substrat cerebral. Per treballar aquests aspectes, utilitzen un conjunt de tècniques i aproximacions diferents que inclouen des de l’ús de la neuroimatge, l’enregistrament de l’EEG i els ritmes cerebrals i els moviments oculars fins a l’observació, quantificació i modelatge matemàtica o computacional de la conducta.
El gruix de la seva activitat investigadora la duen a terme els dotze Grups de Recerca Consolidats (SGR2009) adscrits a l’IR3C, així com també altres investigadors aglutinats en dues línies temàtiques de llarga tradició.
Per més informació, feu clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search