El Parc Sanitari Sant Joan de Déu estrena nova llar a l’edifici Sant Ricard de Sant Boi per a 18 residents

 a Institució, Uncategorized

El nou espai acull usuaris amb trastorn mental greu i discapacitat intel·lectual, i afavoreix un model d’atenció centrat en la persona.

En un audiovisual, les persones ateses expliquen com és el seu dia a dia en aquesta nova ubicació.

Després de 14 anys vivint a la Residència Santa Anna B del Parc Sanitari Sant Joan de Déu a Sant Boi, 18 usuaris tindran una nova llar: es traslladen a unes instal·lacions renovades a l’edifici de Sant Ricard, situat al mateix recinte, on s’han ampliat espais i s’han adaptat a les seves necessitats.

La nova residència, que acull usuaris amb trastorn mental i discapacitat intel·lectual, té dues unitats de convivència diferenciades: la planta baixa, amb capacitat per a 8 persones, i la primera planta, que en pot allotjar fins a 10. Es tracta d’una millora dels espais que afavoreix la implementació d’un nou model assistencial i funcional, atès que la ubicació de cadascun dels usuaris es realitza segons el seu perfil de dependència. Així, aquesta nova disposició permet una atenció integral, centrada en la persona i individualitzada.

Aquest 2021 que està a punt de començar, les persones ateses podran gaudir d’habitacions més àmplies i lluminoses, distribuïdes entre els dos nivells, a banda de tenir accés directe a un jardí on podran dur a terme d’activitats a l’aire lliure.

D’altra banda, les noves instal·lacions disposen d’un gimnàs, on poder fer activitat física, projectar pel·lícules i realitzar altres activitats lúdiques. A més, aquests nous espais els permetran practicar nombroses aficions, com ballar, escoltar música, jugar a la pilota o pintar a l’aire lliure; activitats que, sens dubte, ajudaran a millorar la seva qualitat de vida.

Si voleu conèixer el dia a dia dels residents en aquesta nova ubicació, us convidem a veure aquest audiovisual.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search