El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, guardonat en la sisena edició dels Premis a la Recerca Padre Vicente Macián

 a Institució

La VI edició dels Premis a la Recerca Padre Vicente Macián, ha atorgat el segon accèssit a la recerca en el Tractament del Dolor al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, en el marc de la clausura del Pain Forum 2018 celebrat a Menorca.

El treball Rescat inusual d’una artròdesi metatarsofalàngica de l’hàl·lux amb pacient amb artropatia lúpica de Jaccoudon participen el Dr. Josep Manel Casulleras Solans, el Dr. Ferran Cabañó Ruíz, la Dra. Caridad Estrella Torrens Hernández, la Dra. Maribel Vergas Domingo, la Sra. Maria Assumpta Prat Puigi la Dra. Francesca Closa Sebastià, va resultar premiat en aquesta trobada científica multidisciplinària.

Premis a la Recerca Padre Vicente Macián

Aquests premis neixen a iniciativa de l’Efhre International University a l’excel·lència en col·laboració amb l’Associació Espanyola de pacients contra el dolor. Aquests són uns premis per reconèixer públicament l’esforç, la sana competitivitat, la capacitat de sacrifici, el compromís ètic, la responsabilitat i l’excel·lència en els diferents camps del saber i la recerca, el benestar, la igualtat, la solidaritat, la cooperació, la iniciativa social i el talent de totes aquelles persones o institucions que cada dia lluiten per fer visible l’invisible i millorar la qualitat de vida de les persones.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search