El Parc Sanitari Sant Joan de Déu participa activament al Barrejant 22, la 27ª Trobada de la Solidaritat de Sant Boi

 a Colabora - ActualitatColabora, Solidaritat, Uncategorized, Voluntariat

Sota el lema ‘Per la Vida: digna i justa!’, la celebració d’aquest acte ha esdevingut un punt de trobada entre ciutadania, entitats de cooperació i activistes internacionals, amb propostes culturals, artístiques i didàctiques.

Voluntaris, professionals, familiars i persones ateses al Parc Sanitari Sant Joan de Déu han participat conjuntament en la tradicional Fira d’Entitats.

Del 7 al 9 d’octubre Sant Boi de Llobregat ha acollit una nova edició del Barrejant, la Trobada de la Solidaritat de la ciutat. La 27ª edició d’aquesta cita ha esdevingut un punt de trobada entre la ciutadania i les entitats locals, que han gaudit de propostes culturals, artístiques i didàctiques, que promouen una visió més solidària, tolerant i inclusiva del món. La música, el teatre, la comèdia, la dansa, la poesia, les converses, el joc i les tradicions han estat els protagonistes durant tot el cap de setmana.

Sota el lema ‘Per la vida: digna i justa!’, la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi fa un crit a la vida, alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, i reivindicant una visió transformadora cap a un futur de justícia global, pau i prosperitat.

Voluntaris, professionals, familiars i persones ateses participen al Barrejant 22

Barrejant 22

Les entitats, el màxim exponent de la trobada solidària

Junt amb la Fundació Juan Ciudad, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha participat a la tradicional Fira d’Entitats, l’espai de trobada més emblemàtic del Barrejant, que cada any aplega una vintena d’entitats de solidaritat i cooperació, que comparteixen els seus projectes amb la ciutadania. Hi han participat voluntaris (tant de la institució com alumnes del Campus Docent de Sant Joan de Déu), professionals, familiars i persones ateses amb un estand solidari de productes fets artesanalment als tallers Artifeina a la clínica de Sant Carles i a través del programa Acció Solidària. També s’han donat a conèixer els diferents projectes de cooperació internacional.

El Sopar de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana, que va tenir lloc el 7 d’octubre, també va comptar amb representats de la institució. Enguany, la recaptació va estar destinada al projecte del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament: Resposta d’emergència als efectes del terratrèmol a l’Afganistan.

La solidaritat al Parc Sanitari Sant Joan de Déu la construïm entre tots!

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search