El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, present al Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions

 a Institució, Salut mental

El doctor Antoni Serrano, adjunt a la Direcció de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha entrat a formar part del Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions (CASMiA) del Departament de Salut, que s’ha renovat el passat dimarts 3 de maig.

A aquesta incorporació també s’hi suma la de la doctora Cristina Molina, directora d’Anàlisi i Estratègia de Salut Mental de Sant Joan de Déu, i la de la doctora Montserrat Dolz, cap de l’Àrea de Salut Mental de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, tres incorporacions que palesen l’àmplia representació de Sant Joan de Déu en aquest important òrgan assessor.

El Consell Assessor està format per professionals experts i referents significatius de l’àmbit de l’atenció a la salut mental i les addiccions, representants en primera persona i famílies.

El CASMiA és l’òrgan assessor del Departament de Salut en l’àmbit de la salut mental i les addiccions, en les actuacions d’assessorament científic i tècnic que es derivin del procés d’elaboració, implementació, avaluació i actualització del Pla director de salut mental i addiccions.

Les seves funcions principals són la revisió dels models d’atenció, de la cartera de serveis i prestacions a la xarxa pública; l’adaptació de les estratègies de salut mental al model comunitari de prevenció, participatiu i de recuperació; l’elaboració de recomanacions, guies de pràctica clínica i plans d’actuació específics a problemes de salut prioritzats; el disseny d’instruments per a la implantació de models organitzatius, millora de l’eficiència i plans de reordenació de serveis; l’elaboració d’indicadors d’avaluació dels sistemes d’atenció des d’una visió integral i de continuïtat assistencial; i la definició de les prioritats en l’àmbit de la recerca, la innovació i les TIC en salut mental.

En aquesta nova etapa, el Consell Assessor estarà presidit per Víctor Pérez, metge especialista en Psiquiatria i director de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l’Hospital del Mar, i coordinat per Joan Vegué, director del Pla director de Salut Mental i Addiccions.

Enhorabona per aquest nou camí encetat en l’àmbit de la salut mental! Per a més informació, feu clic en aquest enllaç: https://bit.ly/3OZvqnW

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search