El Parc Sanitari Sant Joan de Déu recupera amb il·lusió el Sant Jordi solidari: és temps de tornar a viure!

 a Esdeveniments, Institució

Divendres 22 d’abril l’SJD Hospital de Sant Boi acollirà el tradicional mercat solidari de Sant Jordi i a les 12h la Coral del Parc oferirà una cantada.

Hi ha poques festivitats que despertin tant d’interès com la del 23 d’abril i enguany, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu celebra un Sant Jordi amb moltes ganes i que ens apropa a la tan desitjada normalitat. Ja és l’hora de tornar a obrir les finestres!

El pròxim divendres 22 d’abril el vestíbul d’entrada principal del SJD Hospital de Sant Boi acollirà el tradicional mercat artesanal de Sant Jordi, un espai on es posen a la venda productes elaborats pels usuaris de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu com espelmes, llibretes, collarets, polseres, imants o roses de diferents mides i materials.

També hi haurà un espai de venda de roses solidàries al preu de 3,5 euros. La solidaritat es multiplica ja que Banc Sabadell i Zurich Foundation han lliurat  una sèrie de llibres i per cada compra, donaran la mateixa quantitat econòmica a la institució.

La Coral del Parc Sanitari també estarà present en aquesta cita i a les 12 hores oferirà una petita cantada al vestíbul de l’hospital.

Paral·lelament, i com ja és tradició, hi haurà una donació de llibres per a les persones ingressades al SJD Hospital de Sant Boi. Alhora, les persones ateses a les unitats de la Xarxa de Salut Mental i a la residència de final de vida rebran uns quaderns amb activitats psicomotrius elaborats per alumnes de les escoles Pedagogium Cos i el Col·legi Sant Josep de Sant Boi de Llobregat.

Bona Diada de Sant Jordi!

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search