El Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’alça amb tres guardons en els premis en benchmarking CSC/ARQ relatius a l’anàlisi del rendiment i la qualitat

 a Esdeveniments, Institució

​Aquests guardons, atorgats pel Consorci de Salut i Social de Catalunya i Benchmarking Sanitari 3.0 el passat 12 de juny, es lliuren als hospitals bàsics, de referència i d’alta tecnologia de Catalunya que participen en la xarxa d’hospitals associats al projecte ARQ.

En aquest context, l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat reconegut en els premis en benchmarking CSC/ARQ, que lliura el Consorci de Salut i Social de Catalunya i Benchmarking Sanitari 3.0.

L’organització ha rebut el guardó a millor benchmarking en hospital de referència, i dos reconeixements més en les categories benchmark en l’indicador de cirurgia major ambulatòria i benchmark en l’indicador de reingressos.

El projecte CSC/ARQ examina l’anàlisi del rendiment i la qualitat que busca superar la limitació actual de les fonts d’informació, així com la possibilitat que els centres que en formin part puguin compartir quelcom més que dades i resultats.

Com a representants del Parc Sanitari Sant Joan de Déu es va comptar amb la presència d’Enric Mangas, director general de la institució, i amb el doctor Josep Ramon Méndez, director de l’Hospital General, que van ser els encarregats de recollir aquests reconeixements a la IV Jornada de Benchmarking CSC/ARQ, celebrada el 12 de juny al CosmoCaixa de Barcelona i que va aplegar un centenar de professionals del sector sanitari català.

Durant l’acte es va posar èmfasi en la importància de reconèixer, a través d’aquests premis, la tasca dels hospitals que obtenen els millors resultats en els estàndards de qualitat.

Aquest nou premi que l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu suma a la seva trajectòria, posa de relleu el compromís de l’organització i de tots els professionals amb la millora contínua i la qualitat, enteses aquestes com a eines indispensables per garantir l’excel·lència dels serveis assistencials.

En definitiva, un guardó que reconeix un model de gestió centrat en la persona, orientat a resultats i transparent, on la qualitat esdevé el vincle de confiança mútua i essencial entre usuaris i professionals i els situa al centre del sistema sanitari.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search