El Parc Sanitari Sant Joan de Déu se suma a la commemoració del Dia Mundial Sense Tabac demà 31 de maig

 a Institució
Per celebrar el Dia Mundial Sense Tabac, el 31 de maig, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, fidel al seu compromís amb la salut i adherit a la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum organitza tot un seguit d’activitats específiques orientades a la prevenció comunitària. Les propostes s’estendran durant tota aquesta setmana, fins diumenge 5 de juny.
El tabac, que constitueix el principal problema de salut pública susceptible de prevenció en països desenvolupats i és la primera causa evitable de malaltia i mort,  és una de les majors amenaces per a la salut pública que ha hagut d’afrontar el món. Mata a gairebé 6 milions de persones a l’any, de les quals més de 5 milions són consumidors directes i més de 600.000 són no fumadors exposats al fum aliè.
Tasta la vida sense fum!
L’objectiu de tot el conjunt d’activitats que s’han organitzat des del Parc Sanitari és facilitar informació sobre el perill del tabac, donar-los consells i ajuda per abandonar el tabac i, sobretot, sensibilitzar-los de la importància que té el fet de no arribar a iniciar-se en l’hàbit tabàquic.
Un any més, l’Hospital General acollirà la campanya “Una espirometria per un cigarro”. Clíniques com Sant Joan de Déu i Benito Menni o centres com Numància i Til·lers acolliran activitats molt diverses on es podrà gaudir de diversos tallers: de caire artístic o esportiu una gimcana, taules informatives amb l’opció fer sotmetre’s a proves mèdiques com ara una espiriometria exposicions, xerrades, escenificacions de la problemàtica del tabac mitjançant el teatre o un cinefòrum, entre d’altres.
Podeu consultar el programa complet de les activitats que se celebraran aquests dies, fent clic aquí.
Si voleu descarregar-vos el calendari de les activitats en format PDF, feu clic aquí.
En el cas que vulgueu consultar informació de l’Organitazació Mundial de la Salut sobre el dia Mundial Sense Tabac 2016, feu clic aquí.
Avui és un bon dia per deixar de fumar! Comencem?

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search