El Parc Sanitari Sant Joan de Déu se suma a la solidaritat de la novena edició de la Magic Line SJD

 a Esdeveniments, Esport i salut

“Som el que compartim” va ser el lema d’aquesta edició, reinventada per recuperar l’esperit inicial després del sotrac de la pandèmia.

Des del Parc Sanitari es va donar el tret de sortida a les rutes Sant Boi Panoràmic, Gaudí en família i la Ruta de l’Hospitalitat.

Els 250.000€ recaptats es destinaran a projectes socials i sanitaris de Sant Joan de Déu.

El diumenge 20 de març 11.000 participants van sumar quilòmetres a diferents punts del territori a favor de la mobilització solidària de Sant Joan de Déu que, des de l’any 2014, camina per un món més just. Des dels seus inicis, aquesta caminada solidària ha sumat esforços i complicitats, convertint-se en un esdeveniment emblemàtic arreu del territori.

Des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu es va donar el tret de sortida a tres rutes: Sant Boi Panoràmic, Gaudí en família i la Ruta de l’Hospitalitat, de 19km, 7km i 2,5kms, respectivament. Aquesta iniciativa d’esport amb valors va esdevenir molt més que una marxa popular. La jornada al Parc Sanitari va comptar amb animacions a l’arc de sortida, avituallaments al llarg dels recorreguts i mercats solidaris amb la participació els propis usuaris dels centres.

Primera edició després de la pandèmia

“Som el que compartim” va ser el lema d’aquesta edició, reinventada per recuperar l’esperit inicial després del sotrac de la pandèmia, i per oferir un nou model i un ampli ventall de rutes per recórrer i nous paisatges per descobrir. A més, com a novetat d’aquesta edició la Magic Line SJD es va celebrar simultàniament a diferents ciutats com Barcelona, Madrid, Mallorca i Lleida, estenent així el nombre de ‘magicliners’ arreu del territori.

La participació es va fer en equips d’entre 4 i 20 persones que, els mesos abans de la caminada, ja s’havien marcat un repte econòmic i havien organitzat accions de captació de fons, com ara tornejos, esmorzars o petits mercats, amb l’objectiu d’assolir reptes solidaris.

2.000.000€ recaptats des de 2014

La novena edició de la Magic Line SJD ha recaptat 250.000€ per als col·lectius més vulnerables, que es destinaran a projectes socials i sanitaris de Sant Joan de Déu. Des de 2014, aquesta iniciativa solidària ha destinat 2.000.000€ a finançar projectes de suport per a infants, adults i persones grans ateses als centres de Sant Joan de Déu i a entitats col·laboradores.

Quan es tracta de solidaritat, tothom hi guanya. Gràcies per cada gra de sorra regalat!

En aquest enllaç, trobareu el recull de fotos complet!

I a sota, un tastet en vídeo i imatges:

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search