El Parc Sanitari Sant Joan de Déu se suma a l’impuls de les energies renovables amb accions per reduir la petjada de carboni

 a dia europeu, Innovació

La institució promou un programa d’accions que començaran aquest juliol amb la instal·lació dels primers mòduls fotovoltaics per a l’autoconsum elèctric.

La Setmana Europea de l’Energia Sostenible se celebra enguany del 20 al 22 de juny amb l’objectiu de promoure l’eficiència energètica a la UE.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu se suma a la celebració de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible amb l’impuls d’un projecte d’instal·lació dels primers mòduls fotovoltaics per a l’autoconsum elèctric. Aquests mòduls que es començaran a instal·lar el mes de juliol són el primer pas d’un paquet d’accions que es desenvoluparan amb l’objectiu de generar un canvi d’actitud en el desenvolupament de l’activitat de la institució, amb el compromís de reduir la petjada de carboni i, en conseqüència, l’impacte de l’activitat en l’entorn.

La Setmana Europea de l’Energia Sostenible és una iniciativa de la Comissió Europea que té l’objectiu de promoure l’eficiència energètica i les energies renovables a la Unió Europea i altres països. Enguany se celebra del 20 al 22 de juny sota el lema ‘Ara és l’hora de compartir l’energia renovable!’, un missatge que transmet la importància de participar del canvi de model energètic compartint l’energia que es produeix.

A Catalunya diverses entitats organitzen conjuntament la campanya i posen a disposició d’ajuntaments i ciutadans una agenda d’activitats on es poden trobar totes les activitats que s’organitzen entorn d’aquest tema, i un catàleg de recursos digitals amb eines i informació per fomentar el canvi de model energètic.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search