El Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’estrena a Instagram

 a Projectes

Aquest dimecres 25 de març, el Parc sanitari Sant Joan de Déu amplia els seus canals de comunicació corporatius amb la posada en marxa d’Instagram.

El Parc Sanitari, que ja disposa d’un perfil a LinkedIn, estrena presència en aquesta xarxa social amb la voluntat, d’una banda, d’apropar a la ciutadania la informació vinculada amb l’organització, i, d’altra, per establir sinergies amb altres institucions, entitats, agents del territori, etc.

Instagram ha esdevingut, en els darrers cinc anys, una de les xarxes socials més populars i utilitzades per la ciutadania per d’informar-se i compartir coneixements, gràcies a la seva immediatesa, la seva proximitat  i el seu poderós atractiu visual.

En aquesta línia, el Parc Sanitari Sant Joan De Deú aposta per aquesta nova fórmula de comunicació amb l’objectiu, d’una banda, d’apropar a la ciutadania la informació vinculada amb l’organització, i, d’altra, per establir sinergies amb altres institucions, entitats, agents del territori, etc., amb la bidireccionalitat i la participació activa com a eixos fonamentals.

El nou Instagram corporatiu del Parc Sanitari se suma a altres canals de comunicació externa dels quals ja disposa, com ara la mateixa web, el perfil de Linkedin (amb més de 7.000 seguidors) o les xarxes de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, on també participa de manera activa.

La presència en aquesta xarxa social sorgeix amb la voluntat de donar a conèixer aquells temes i propostes que es desenvolupen a la institució, tant els relatius a l’Hospital de Sant Boi com els vinculats a la Xarxa de Salut Mental, els dos àmbits d’atenció amb identitat pròpia que conformen el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, sempre de manera alineada amb els valors de la institució.

Continguts que despertin l’interès de la ciutadania i, alhora, els hi permeti ampliar, en termes generals, els seus coneixements en l’àmbit de la salut però també en altres matèries com ara la investigació, la docència i la recerca, pilars fonamentals d’una organització sanitària com el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

La posada en marxa d’Instagram serà també un actiu i dinàmic canal de comunicació que permetrà, de manera immediata, informar sobre jornades, actes, campanyes de divulgació, etc. vinculades amb la institució, tant les que organitza el Parc Sanitari com aquelles en les quals participa de manera activa.

En definitiva, Instagram és una nova aposta de futur amb la qual el Parc Sanitari Sant Joan de Déu pretén seguir creixent, al costat dels seus dos principals actius:  els professionals i la ciutadania.

Seguiu-nos a @ParcSanitariSJD!

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search