El Parc Sanitari se suma a la Nit Europea de la Recerca 2020, la cita anual de la divulgació científica

 a Esdeveniments, Institució
  • Sota el lema “Recerca pel canvi” pretén mostrar com d’important és la recerca de les institucions catalanes per millorar el nostre dia a dia.
  • Aquest any compta amb la participació de la Dra. Susana Ochoa, Coordinadora de la Unitat de Recerca, i Marcos Catalán, bibliotecari, del Parc Sanitari

Els propers dies 27 i 28 de novembre se celebra la Nit Europea de la Recerca, un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència. La iniciativa es fa cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. L’objectiu és apropar la recerca i la innovació gràcies a la participació d’investigadors i investigadores, de diferents disciplines científiques, al públic de totes les edats amb xerrades, tallers, experiments, espectacles i jocs. A Catalunya ja fa més de dos anys que s’organitza aquest gran esdeveniment tot oferint més de 200 activitats divulgatives en diverses seus dels cinc nodes principals del territori català: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Vic.

En l’edició d’enguany s’han adaptat la majoria d’activitats a format online i es podran seguir a través de la plataforma Zoom i del canal de YouTube de la Nit de la Recerca.

No us perdeu la participació dels professionals del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu:

 

 

Podeu consultar el programa, amb totes les activitats d’accés lliure i gratuïtes, en aquest enllaç: https://bit.ly/2Hx2qGk

Apunteu-vos amb antelació per reservar la vostra plaça!

 

 

 

 

 

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search