El projecte “La meva llar”, per a adolescents i joves amb problemes de salut mental, finançat per la iniciativa Bombers amb Causa

 a Projectes

Joves atesos a la Unitat Terapèutica del Centre Educatiu Els Til·lers de la Xarxa de Salut Mental es podran beneficiar d’un habitatge digne i suport psicosocial.

Aquesta campanya solidària està impulsada per l’Obra Social Sant Joan de Déu i els Bombers de la Generalitat, en col·laboració amb els Bombers de Barcelona, Bombers d’Andorra i Pompièrs d’Aran.

Aquest dimecres, el Conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha presentat el calendari Bombers amb Causa 2022, i ha lliurat el xec de 76.540 euros per les vendes de l’edició anterior, en un acte al departament d’Interior, a la ciutat de Barcelona, on ha estat acompanyat per Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu.

Amb els fons obtinguts el 2021, es finançaran sis projectes socials de Sant Joan de Déu, entre els quals hi ha “La meva llar”, un programa adreçat a joves d’entre 14 i 23 anys que conviuen amb problemes de salut mental i addiccions, atesos a la Unitat Terapèutica del Centre Educatiu Els Til·lers de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Acompanyament en la recerca d’un habitatge

L’impuls de Bombers amb Causa al projecte “La meva llar”, amb un finançament de 3.191 €, un petit gra de sorra que contribuirà que adolescents i joves en risc d’exclusió social puguin disposar d’un habitatge digne, un itinerari individual d’inserció social, suport professional per a la millora de les competències parentals en l’entorn familiar, acompanyament en la vinculació als serveis de salut i socials, i en la gestió dels seus drets com a ciutadans.

Una iniciativa que posa el focus en la població més jove

La de 2021 és la 10a edició del calendari Bombers amb Causa, una iniciativa que permet finançar programes de recerca en malalties infantils, i projectes d’atenció a la infància, l’adolescència i joventut en risc d’exclusió social de l’Obra Social Sant Joan de Déu.

Fins a l’actualitat, s’han finançat un total de 24 projectes de Sant Joan de Déu. Una vessant solidària que se seguirà mantenint en l’edició de 2022.

El nou calendari de Bombers amb Causa es podrà adquirir a la botiga virtual de l’Obra Social Sant Joan de Déu (BotigaSolidariaSJD.org), a la cooperativa Abacus i en diversos establiments locals.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search