El pròxim 2 d’octubre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu acull una jornada de vida saludable i sostenibilitat per a petits i grans

 a Esdeveniments

Amb motiu del 125è aniversari de la Xarxa de Salut Mental i els 10 anys del nou Hospital de Sant Boi, la institució obre les portes per celebrar diverses activitats festives per a tota la família.

La cita tindrà lloc al recinte de Sant Boi de Llobregat.

Una cursa, inflables infantils o un concert són algunes de les múltiples activitats de què pot gaudir tothom qui ho vulgui el dissabte 2 d’octubre al recinte de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Una matí per cuidar-se i cuidar

Aquest 2021, l’organització commemora el 125è aniversari de l’arribada de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu a Sant Boi, una història marcada per canvis profunds en l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat, i, d’altra, també es compleix una dècada del nou Hospital de Sant Boi, un centre que va sorgir per donar resposta a les necessitats del territori, comunitari i altament resolutiu, que ofereix una atenció personalitzada, i que ha obtingut nombrosos reconeixements per la seva eficiència i qualitat assistencial.

En aquest context, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha programat una jornada al voltant del concepte “cuidar”, ja sigui d’un mateix i dels altres, en la qual, a partir de les 9 i fins a les 14 h, les famílies podran participar en tallers manuals, de pintura, hort urbà, figures amb globus, pesca d’ànecs i residus, i teatre inclusiu. Tot amenitzat per un grup de batucada.

D’altra banda, en aquest dia festiu tindrà lloc la Cursa de l’Hospitalitat, un recorregut de 2.5 km obert a tothom a partir dels 14 anys, a la qual ja us podeu inscriure fent clic en aquest enllaç.

Les activitats es tancaran amb una actuació del conjunt musical Sisanna.

Podeu consultar el programa complet clicant aquí.

Us recordem que per participar en aquesta jornada és imprescindible inscripció prèvia.

Us hi esperem!

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search