El pròxim dimecres 30 de maig de 2018 arriba la VI Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial (CEA)

 a Esdeveniments

L’Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà la VI Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial (CEA) el pròxim 30 de maig. Sota el lema 30 anys traçant nous camins, la trobada celebrarà els primers 30 anys de vida del nostre CEA, comitè pioner a Catalunya i Europa i mirarà d’esbrinar de què parlarà en les pròximes dècades en l’àmbit de l’ètica assistencial.

Durant aquest temps el Comitè d’Ètica Assistencial ha incorporat de manera decidida a molts pacients en la presa de les seves decisions clíniques. Tant és així que, en alguns casos, la interpretació d’aquesta autonomia ha portat a reflexionar sobre els límits d’aquest principi bàsic de la bioètica.

Si bé s’ha incorporat l’autonomia i el respecte a les pràctiques assistencials i de gestió, “centrant-se en la persona”, encara hi ha aspectes de “digestió difícil” en aquest camp, sobretot si s’aborden problemes de salut on l’estigma i els prejudicis segueixen tenint un rol molt present en la societat, com la Salut Mental. Aquests i d’altres temes es posaran en comú a la Jornada on es compartiran experiències per adonar-se que molts dels futurs problemes ja ho són en el present i, alguns d’ells, en essència, vells problemes.

Mentrestant, podeu fer un repàs dels 30 anys del CEA en aquestes dues càpsules audiovisuals que trobareu fent clic en aquest enllaç i en aquest altre.

Podeu consultar el programa de la jornada i formalitzar la vostra inscripció en aquest enllaç.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search