El Servei de Pediatria de l’Hospital de Sant Boi i la Fundació Futbol Club Barcelona, units per humanitzar l’estada dels infants

 a Hospital de Sant Boi, Projectes

L’entitat del Barça dóna samarretes de futbol al centre hospitalari per convertir-les en bates per a les nenes i nens, i així afavorir que se sentin com a casa durant l’ingrés.

La col·laboració entre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Fundació del Futbol Club Barcelona comença a mitjans del 2019, quan va ingressar a l’Hospital de Sant Boi Walid, un nen en una situació complicada, que era molt fan del Barça. Amb l’objectiu d’aconseguir marxandatge per a ell, l’Hospital de Sant Boi es va posar en contacte amb l’entitat, i la sorpresa va ser que ràpidament van fer arribar una samarreta signada per Leo Messi i altres productes de l’equip.

Arran d’aquesta iniciativa, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va contactar de nou amb la Fundació del Barça, per posar en marxa un projecte de més envergadura destinat a tots els infants que ingressen a l’Hospital de Sant Boi, amb la finalitat de convertir samarretes del Futbol Club Barcelona en bates hospitalàries. En total, el centre ha rebut 600 samarretes i diferent marxandatge de l’equip barceloní.

Atenuar un procés complicat per als petits

Aquesta col·laboració amb la Fundació del Barça ha contribuït a humanitzar l’estada de les nenes i els nens ingressats, un objectiu que ha estat prioritari des que es va inaugurar la planta de Pediatria el desembre de 2010.

Un ingrés pot tenir un component traumàtic, motiu pel qual la missió de l’equip de professionals del Servei de Pediatria és alleugerir aquest procés. Amb l’ús de les camises de dormir del Barça, que substitueixen les bates blanques, es pretén aconseguir que els petits tinguin una vivència positiva i reconfortant durant l’estada a l’Hospital de Sant Boi.

En aquest sentit, Fernando Panzino, cap del Servei de Pediatria del centre, assegura que aquesta iniciativa “empodera les nenes i els nens, amb un element reconeixible sobre el seu cos que fa més agradable l’estada a l’hospital i que els fa sentir com si fossin a casa”.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search