Els professionals de l’Hospital de Sant Boi, reconeguts de nou als premis Best Spanish Hospital

 a Hospital de Sant Boi

El centre ha estat finalista en la categoria d’aparell digestiu i hepatopancreàtic entre més d’un centenar d’hospitals.

L’Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’ha endut un diploma acreditatiu en la categoria d’aparell digestiu i hepatopancreàtic als premis Best Spanish Hospital (BSH). Un reconeixement que destaca el centre hospitalari com un dels millors de l’Estat espanyol en aquesta àrea pel seu compromís amb la qualitat assistencial, així com la tasca desenvolupada pels professionals durant la pandèmia de la covid-19.

Els premis recuperen la presencialitat

Després que el 2020 l’entrega de premis se celebrés de forma telemàtica des de Barcelona pel context epidemiològic, enguany, el certamen ha tingut lloc a l’espai Metropol Eventos Sevilla aquest dijous, 21 d’octubre.

En nom del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha recollit el diploma Laura Garcia, responsable d’Infermeria del Bloc Quirúrgic, que ha estat acompanyada durant la cerimònia per Maria Caballero, responsable d’Infermeria del Procés d’Hospitalització Aguda.

Aquesta és la tercera edició dels premis BSH, impulsats per la consultora Higia Benchmarking, especialitzada en l’anàlisi d’indicadors per a la gestió sanitària en benchmarking sanitari 3.0, i la companyia Asho, líder a l’Estat espanyol en la prestació de serveis de codificació automàtica de processos ambulatoris; junt amb la Societat Espanyola de Directius de Salut (SEDISA).

Reconeixement a la gestió sanitària

L’objectiu dels premis BSH és potenciar la gestió clínica, orientada a la millora contínua d’hospitals d’aguts del territori espanyol, tant públics com privats. És una iniciativa que es fonamenta a reconèixer la tasca dels centres sanitaris que hi participen, d’acord amb indicadors clau sobre els processos d’actuació prevalents en hospitals d’aguts.

En aquesta tercera edició hi han participat més de 120 hospitals, que optaven a ser premiats en 10 categories diferents. S’han analitzat fins a 250 indicadors, tenint en compte la diversitat de processos clínics prevalents d’actuació en cada grup d’hospitals.

L’organització del certamen proporciona als participants, de forma gratuïta, un informe de benchmarking sobre l’impacte de la covid-19 al centre hospitalari durant l’any 2020.

Amb aquest nou reconeixement, els professionals tornen a fer destacar l’excel·lència de l’Hospital de Sant Boi i el compromís del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de garantir la qualitat assistencial.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search