Els professionals tornen a fer destacar l’excel·lència de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu als premis BSH

 a Institució

El centre s’ha alçat amb el premi a Millor Hospital en la categoria de malalties infeccioses, en el marc d’uns guardons que reconeixen la qualitat assistencial.

Els àmbits d’aparell digestiu i hepatopancreàtic, ronyó i vies urinàries, i gestió clínica global de l’hospital han estat destacats amb diplomes acreditatius.

L’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha rebut quatre reconeixements als premis Best Spanish Hospital (BSH) pel seu compromís amb la qualitat assistencial.

Aquesta és la primera edició dels premis BSH, impulsats per la consultora Higia Benchmarking, especialitzada en l’anàlisi d’indicadors per a la gestió sanitària en benchmarking sanitari 3.0, i la companyia Asho, líder a l’Estat espanyol en la prestació de serveis de codificació automàtica de processos ambulatoris; junt amb SEDISA.

L’entrega d’aquests premis es va celebrar el 26 de setembre a la seu de la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), a Madrid. En nom del Parc Sanitari, va recollir els guardons el director de l’hospital, el doctor Josep Ramon Méndez.

Premi Millor Hospital per al servei de malalties infeccioses

L’Hospital General del Parc Sanitari ha guanyat el premi a Millor Hospital en la categoria de malalties infeccioses. Es tracta d’un reconeixement que referma la consolidació d’aquest servei del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, liderat pel doctor Vicens Díaz de Brito, i integrat per la doctora Erika Esteve i la infermera Encarna Moreno.

El centre també ha estat destacat amb diplomes acreditatius en tres categories més: aparell digestiu i hepatopancreàtic, ronyó i vies urinàries, i gestió clínica global.

Reconeixement a la gestió sanitària

L’objectiu dels premis BSH és potenciar la gestió clínica, orientada a la millora contínua d’hospitals d’aguts del territori espanyol, tant públics com privats. És una iniciativa que es fonamenta a reconèixer la tasca dels centres sanitaris que hi participen, d’acord amb indicadors clau sobre els processos d’actuació prevalents en hospitals d’aguts.

En aquesta primera edició hi han participat 80 hospitals, que optaven a ser premiats en 10 categories diferents. S’han analitzat fins a 250 indicadors, prenent dades del Conjunt Mínim Bàsic de Dades (CMBD) i definint els processos analitzats mitjançant la classificació CIE-10 i els Grups Relacionats de Diagnòstic (GRD) corresponents.

Els millors centres hospitalaris reben diplomes acreditatius per la seva excel·lència. D’altra banda, el millor hospital de cada categoria rep un premi addicional que consisteix en una adscripció gratuïta per 3 mesos al servei BS3 Premium en benchmarking sanitari 3.0.

Amb aquest nou reconeixement, els professionals tornen a fer destacar l’excel·lència de l’Hospital General i el compromís del Parc Sanitari Sant Joan de Déu per garantir la qualitat assistencial.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search