Els projectes vinculats a la covid-19 centren el nou número del butlletí de la UDRI

 a Institució

Un altre dels protagonistes d’aquesta edició és el futur edifici del coneixement que es posarà en marxa l’any 2023.

El butlletí de la Unitat de Docència, Recerca i Innovació arriba a la seva dotzena edició amb un apartat especial dedicat, en aquesta ocasió, als projectes de recerca vinculats a la covid-19. La investigació al Parc Sanitari Sant Joan de Déu no s’ha aturat en cap moment, l’inici de la pandèmia ha suscitat l’interès dels nostres professionals i ha afavorit la posada en marxa de multitud de projectes.

En aquest número descobrirem, també, l’edifici del coneixement del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que serà una realitat l’any 2023. El Dr. Josep Maria Haro ens presenta aquest gran projecte pioner i innovador, que neix amb el gran objectiu d’apropar la recerca a l’assistència, i on tindran cabuda tots els professionals de la institució i grups d’intel·ligència artificial, de realitat virtual, d’anàlisi de la veu i la imatge…

Seccions ja consolidades

Com és habitual, també trobareu les notícies de recerca, docència i innovació més destacades dels últims mesos. La resolució de beques, els reconeixements a projectes, l’actualització de places de tutors, el comiat dels residents o les últimes sinergies establertes des d’innovació són alguns dels temes que podreu llegir al llarg de les pàgines del butlletí de la UDRI.

Alhora, també hi trobareu les últimes tesis doctorals presentades pels nostres professionals, alguns articles de recerca recentment publicats o el calendari de les pròximes sessions generals.

Butlletí UDRI – número 12

Aquest butlletí va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer l’activitat de la unitat i fomentar la participació en les activitats docents, de recerca i d’innovació. Si voleu llegir informació concreta respecte a un tema o teniu algun suggeriment a fer, no ho dubteu i contacteu amb el comitè de redacció a través del correu electrònic: recerca@pssjd.org.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search