Els Serveis de Salut Mental del Garraf disposen d’un nou espai per complementar l’atenció comunitària

 a Salut mental

La posada en marxa d’aquest equipament de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu contribueix a configurar un satèl·lit de serveis en sintonia amb el model d’atenció ofert, en un entorn més pròxim al teixit comunitari de la comarca.

La Xarxa de Salut Mental del Garraf compta amb un nou espai des de l’octubre. Es tracta d’uns baixos d’aproximadament 250 metres quadrats al carrer Ronda Ibèrica, n. 165-167 de Vilanova i la Geltrú, molt a prop de la resta de serveis que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu gestiona en aquest mateix territori.

Aquest equipament es va impulsar arran de detectar la necessitat d’estar més presents en la comunitat. Amb aquesta ampliació, s’estén el satèl·lit de dispositius de salut mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu al Garraf, en línia amb el model d’atenció ofert i amb més proximitat al teixit comunitari del Garraf.

Gràcies a les dimensions i localització, aquest dispositiu possibilita que les persones ateses es beneficiïn encara més de l’atenció rebuda, gaudeixin d’intimitat i autonomia, que es pugui reforçar la seva integració social i reduir l’impacte associat a pacients diagnosticats amb problemes de salut mental. D’altra banda, per als professionals, el nou espai ha facilitat l’organització de la feina, el bon funcionament del servei i avançar cap a l’objectiu d’assolir l’excel·lència en l’atenció ofertada.

La posada en marxa d’aquest nou dispositiu implica un pas endavant en el model d’atenció comunitària de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que fomenta programes assistencials en què la finalitat, a més de treballar per la recuperació de les persones ateses, és que aquestes es vinculin i s’integrin en la comunitat.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search