Els supermercats Bonpreu i Esclat col·laboren en la campanya solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució
  • Durant tot el mes de gener, les persones que comprin en aquests establiments podran arrodonir la seva compra i fer la seva aportació en aquesta iniciativa

     

La campanya del Parc Sanitari Sant Joan de DéuNo ho podem permetre. Esperes actues?” continua amb l’objectiu de donar suport als usuaris i a les famílies de la Xarxa de Salut Mental en situació de vulnerabilitat a causa de la crisi sanitària i social de la Covid-19.

Durant aquest mes de gener, els supermercats Bonpreu i Esclat, en col·laboració amb l’Obra Social Sant Joan de Déu, han encetat una acció adreçada totes les persones que fan la seva compra en aquests establiments.

En el marc d’aquesta iniciativa, les persones que comprin amb targeta a qualsevol dels supermercats Bonpreu i Esclat, veuran un missatge al datàfon que els donarà l’opció d’arrodonir l’import final de la compra en favor d’aquesta causa solidària.

La recaptació permetrà garantir productes d’alimentació, higiene personal i neteja a les persones beneficiàries de la campanya del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i, alhora, donarà suport a altres projectes solidaris que duen a terme l’Obra Social Sant Joan de Déu i els centres d’atenció hospitalària de Sant Joan de Déu – Terres de Lleida i Sant Joan de Déu – Fundació Althaia, de Manresa.

Aquest arrodoniment solidari és possible gràcies a la col·laboració de Worldcoo amb els supermercats BonPreu i Esclat.


La campanya del Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’apropa als 40.000 euros

Des del mes de maig del 2020, data en què es va iniciar la campanya solidària No ho podem permetre. Esperes o actues? quasi 400 persones, entre les quals hi ha 60 menors d’edat, s’han beneficiat d’aquesta iniciativa, amb un total de gairebé 40.000 recaptats. La donació de productes de primera necessitat ha abastat a 14 localitats diferents: Barcelona, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, el Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans i Vilanova i la Geltrú.

Tothom que desitgi continuar col·laborant en la campanya solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, pot fer-ho a través de la web de la institució , mitjançant el número de Bizum: 00939 o en el TPV que hi ha instal·lat a l’entrada de l’Hospital de Sant Boi, al costat del Punt d’Informació.

Necessitem la teva ajuda. Actues amb nosaltres?

 

 

 

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search