Encara hi ets a temps: Inscriu-te a la 36a Cursa Popular Vila de Sant Boi

 a Esport i salut, Solidaritat, Uncategorized

Durant l’acte de presentació de la cursa d’enguany, s’ha fet entrega del xec donatiu de la passada 35a edició.

La cursa serà el 5 de novembre.

A l’acte han assistit José Luis Argudo, director de Desenvolupament Solidari i Cooperació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu; Lluïsa Moret, alcaldessa de la localitat; i Pilar Minguez, presidenta del Club d’Atletisme Sant Boi; entre altres representants i col·laboradors.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu tornarà a obrir les portes per acollir als participants en la 36a Cursa Popular Vila de Sant Boi que se celebrarà el pròxim 5 de novembre.

La cursa, que s’ha presentat avui oficialment, està organitzada pel Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de la localitat en col·laboració amb el Parc Sanitari SJD; i es corre de nou amb fins a 4 modalitats diferents (10K, 5K, curses Kids i Family Race).

Animeu-vos a participar! Les inscripcions estaran obertes fins al 2 de novembre. No et quedis sense plaça! Fes clic aquí.

Esport i solidaritat, junts!

A l’acte de presentació de la 36a Cursa Popular Vila de Sant Boi han assistit, entre altres representants, José Luis Argudo, director de Desenvolupament Solidari i Cooperació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu; i Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, que ha destacat “la gran col·laboració, pública i privada, en un esdeveniment de ciutat que va més enllà de l’esport, treballant en àmbits com la salut, la sostenibilitat i la solidaritat. És una cursa per a tothom que fomenta els valors de proximitat, família i esport”.

Pilar Mínguez, presidenta del Club d’Atletisme, ha aprofitat la presentació per fer entrega del xec donatiu de la passada 35a edició al Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Una recaptació destinada al projecte Emergències socials: atenció a primeres necessitats.

La causa solidària d’aquest 2023 està vinculada al projecte de marxa nòrdica, com a pràctica esportiva a l’aire lliure relacionada amb la millora de la salut física i mental.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search