Arriba el 13è número del butlletí de la Unitat de Docència, Recerca i Innovació

 a Docència, Innovació
  • Entre les novetats en recerca, docència i innovació destaquen la concessió de beques, les estades internacionals dels professionals i els últims articles de recerca.

 

  • Ariadna Casado, Sandro Herrera i Michiki Ishiguro, tres residents que comparteixen la seva experiència al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

El nou butlletí de la Unitat de Docència, Recerca i Innovació (UDRI) ja està disponible. Com a novetat, en aquesta tretzena edició publiquem la resolució de projectes i de beques, i els últims reconeixements aconseguits per professionals del Parc Sanitari. A més, com a destacat, aquest número inclou un repàs de les estades internacionals realitzades pels professionals de la unitat i una menció especial al projecte de recerca i doctorat industrial sobre els efectes de l’exposició quotidiana a contaminants atmosfèrics en pacients amb infecció per Covid-19.

Pel que fa a l’entrevista principal, Ariadna Casado, Sandro Herrera i Michiki Ishiguro, son els tres protagonistes d’aquest número. Tots tres son residents del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i expliquen la seva experiència a la nostra institució destacant la disponibilitat docent del conjunt de professionals, l’ambient familiar de la institució i l’atenció especial, respectuosa i de proximitat, que s’ofereix a les persones usuàries del Parc Sanitari.

En l’apartat dedicat a la docència, donem la benvinguda als nous residents, actualitzem el llistat de cursos disponibles i parlem de la resolució de places de professor associat. A més, hi ha una menció especial al Dr. Antoni Callén, actual cap de servei de Neurologia del SJD Hospital de Sant Boi i que durant molts anys ha estat coordinador de docència de l’hospital i coordinador d’innovació de la nostra institució. La nova responsabilitat del doctor Callén l’obliga a centrar-se en l’assistència i, per aquest motiu, ha volgut aprofitar l’edició d’aquest butlletí per fer un agraïment general.

Els projectes d’innovació en marxa, les tesis doctorals presentades pels nostres professionals o alguns articles de recerca d’interès són altres temes que també trobareu disponibles en aquest 13è número del butlletí de la Unitat de Docència, Recerca i Innovació.

Podeu accedir al butlletí a través del següent enllaç.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search