Es cancel·la la Jornada de Portes Obertes virtual per a futurs residents

 a Projectes, Uncategorized

La jornada, programada via streaming el dia 25 de març, es cancel·la d’acord amb les mesures de prevenció i control de la infecció pel SARS-CoV-2 establertes per les autoritats sanitàries.

Arran de la situació generada per l’evolució del coronavirus SARS-CoV-2, i ateses les mesures de prevenció i control que estableixen les autoritats sanitàries, es cancel·la la Jornada de Portes Obertes per a futurs residents que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu tenia previst oferir a través de streaming el dia 25 de març.

Aquelles persones que vulguin resoldre dubtes o sol·licitar informació sobre l’oferta formativa en els àmbits d’infermeria en salut mental, medicina interna, psicologia clínica, medicina familiar i comunitària, i psiquiatria—, poden contactar amb residents del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de diverses especialitats a través del correu electrònic:

L’equip de professionals de la Unitat Docent del Parc Sanitari també està a disposició dels futurs residents. Hi poden contactar enviant un missatge de correu electrònic a unidaddocente@pssjd.org, o bé trucant al 936 002 672.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search