Es cancel·la la Jornada de Portes Obertes virtual per a futurs residents

 a Projectes, Uncategorized

La jornada, programada via streaming el dia 25 de març, es cancel·la d’acord amb les mesures de prevenció i control de la infecció pel SARS-CoV-2 establertes per les autoritats sanitàries.

Arran de la situació generada per l’evolució del coronavirus SARS-CoV-2, i ateses les mesures de prevenció i control que estableixen les autoritats sanitàries, es cancel·la la Jornada de Portes Obertes per a futurs residents que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu tenia previst oferir a través de streaming el dia 25 de març.

Aquelles persones que vulguin resoldre dubtes o sol·licitar informació sobre l’oferta formativa en els àmbits d’infermeria en salut mental, medicina interna, psicologia clínica, medicina familiar i comunitària, i psiquiatria—, poden contactar amb residents del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de diverses especialitats a través del correu electrònic:

L’equip de professionals de la Unitat Docent del Parc Sanitari també està a disposició dels futurs residents. Hi poden contactar enviant un missatge de correu electrònic a unidaddocente@pssjd.org, o bé trucant al 936 002 672.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search