Es posa en marxa Col·labora, un nou espai web per donar visibilitat als projectes i a l’acció solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Colabora - ActualitatColabora, Solidaritat, Uncategorized, Voluntariat

Sota el lema ‘La solidaritat ens mou’, aquest espai vol esdevenir una finestra virtual per sensibilitzar i compartir projectes solidaris i el seu impacte en l’entorn i la societat.

Al Parc Sanitari Sant Joan de Déu la solidaritat és un valor identitari, estretament lligat a l’ADN Sant Joan de Déu.

Donada la importància d’aquesta àrea solidària, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha creat un espai específic, dins la web corporativa de la institució i que, sota el lema ‘La solidaritat ens mou’, pretén ser una finestra virtual per sensibilitzar i donar a conèixer tots aquests projectes i el seu impacte en l’entorn i la societat, alhora que cerca estimular la participació ciutadana i del teixit empresarial del territori en l’activitat solidària del centre.

Aquest nou site neix, també, com a mostra de reconeixement i visibilitat als professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, així com a l’equip de voluntariat, a les persones usuàries i les seves famílies, i a totes les entitats i empreses que fan possible que la solidaritat consolidi la nostra vocació de servei integral.

“Es tracta d’un treball en xarxa amb la participació de tots els agents de la comunitat i des de la perspectiva de la corresponsabilitat i el compromís mutu, dos dels pilars sobre els quals recolzem la nostra tasca diària”, afirma José Luis Argudo, director de Desenvolupament Solidari i Cooperació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Els projectes que tenen cabuda al nou espai web són d’índole molt diversa i es poden encabir en les categories d’emergències socials, projectes assistencials, espais innovadors, recerca, cooperació internacional i comunitat i cultura inclusives. Els professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, acompanyats sovint per voluntariat de la institució, lideren més d’un centenar d’iniciatives solidàries.

Si feu clic aquí, descobrireu com ens mou la Solidaritat.

Vols moure’t amb nosaltres?

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search