Ets un futur resident? Som el teu projecte!

 a Docència, Jornades, SJD Hospital de Sant Boi

L’oferta formativa del Parc Sanitari Sant Joan de Déu es basa en un model de docència modern, de qualitat, acollidor, integral i centrat en les persones.

El 28 de març va tenir lloc al SJD Hospital de Sant Boi la Jornada de Portes Obertes per a futurs residents MIR-PIR-IIR. La sessió en format presencial va congregar més de 50 assistents interessats en conèixer l’oferta del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la seva particularitat per tal de decidir, en les properes setmanes, si aquest és el centre on voldran cursar la seva residència de Medicina, Psicologia o Infermeria.

El Dr. Sebastià Santaeugènia, director general del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Dr. Josep Maria Haro, director de Docència, Investigació i Innovació, i el Dr. Enric Vicens, cap d’Estudis i coordinador de Docència, van conduir la jornada d’enguany, que va tenir lloc a les sales Àgora del SJD Hospital de Sant Boi.

La sessió es va iniciar amb la benvinguda del Dr. Sebastià Santaeugènia que va explicar als assistents les particularitats, l’extensió i les característiques pròpies del centre. El Dr. Josep Maria Haro va compartir amb els assistents la tipologia de model de docència, acollidor, integral i centrat en les persones, que ofereix el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Els assistents també van poder conèixer de primera mà quina és l’oferta formativa del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, així com les especialitats que es desenvolupen i les places que s’ofereixen aquest any.

Preguntats a ma alçada per la preferència dels futurs residents per les diferents especialitats mèdiques, l’opció més escollida va ser Psiquiatria, seguida de Psicologia i Ginecologia. També hi va haver interès per cursar la nova especialitat de Psiquiatria Infantil i de l’Adolescència.

Un cop finalitzada la primera part de la jornada, el Dr. Enric Vicens va presentar als assistents els residents actuals que els acompanyarien, dividits per especialitats, durant la visita a les instal·lacions. Aquest espai de trobada va fomentar el networking entre assistents i l’intercanvi de dubtes i preguntes amb els residents actuals que els guiaven.

Aquesta trobada de caràcter anual permet donar a conèixer el Parc Sanitari Sant Joan de Déu com una institució que fomenta una docència de qualitat, en l’àmbit de la formació especialitzada. L’objectiu principal d’aquestes jornades és que els futurs residents coneguin el centre i rebin tota la informació directament dels professionals amb els que mantindran un contacte més directe durant el seu període de formació.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search