I Curs d’Introducció a la Recerca Clínica

 a Institució
El I Curs d’Introducció a la Recerca Clínica neix amb l’objectiu d’oferir coneixements bàsics sobre el desenvolupament d’un projecte de recerca clínica en l’entorn actual. Com començar un projecte d’investigació en ciències mèdiques, com desenvolupar-ho i com acabar-ho són les premisses bàsiques.
El curs, que es porta a terme dimarts 21 de febrer a la Unitat de Formació i Docència del Parc Sanitari, ha sol·licitat l’acreditació del Consell Català de Formació Mèdica Continuada i està dirigit als metges i professionals amb interès en la recerca clínica.
El Sr. Enric Mangas, Director General del Parc Sanitari, ha estat l’encarregat d’inaugurar aquest I Curs d’Introducció a la Recerca Clínica acompanyat del Dr. Josep Maria Haro, Director de la Unitat de Recerca del Parc i el Dr. David Parés, Cap del Servei de Cirurgia General de l’Hospital General.
Durant tot el dia, ponències portades a terme pels professionals del Parc Sanitari han donat a tots els assistents, les bases per realitzar recerca clínica.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha consolidat durant els darrers anys la seva activitat de recerca gràcies al sòlid grup de professionals que formen part de la Unitat de Recerca i Desenvolupament del Parc. I es que la investigació, contribueix de manera decisiva a fer avançar l’acció sanitària, a millorar els sistemes d’atenció i a incrementar les expectatives de salut de la població.
En aquest context, la formació en aquest àmbit és també un dels objectius prioritaris del Parc Sanitari i és per això que s’ha organitzat aquest curs, que tindrà continuïtat, per tal d’intentar donar respostes i mètodes pràctics als metges i professionals interessats en la matèria.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search