II Jornada de Bancs de Teixits Neurològics i Salut Mental

 a Institució
​El Banc de Teixits Neurològics(BTN), nascut l’any 2004 dins el projecte d’investigació finançat per la Fundació La Marató de TV3, treballa diàriament per aconseguir mostres més concretes i fiables que permetin a la comunitat científica el desenvolupament de projectes d’investigació per, d’aquesta manera, aprofundir en el coneixement i el tractament de les patologies en Salut Mental.
La Jornada que es celebrarà el 26 de maig servirà, d’una banda, per explicar els resultats que han obtingut diversos investigadors desprès de fer servir mostres cedides pel Banc de Teixits  i, de l’altra, es coneixeran les tècniques més actuals que es fan servir en el tractament de mostres i les novetats diagnòstiques en neuropatologia.
La Jornada estarà estructurada en una conferència inaugural i dues taules rodones amb els seus corresponents debats. Tot i que la inscripció es gratuïta, l’aforament de l’Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu es limitat.
Per més informació podeu consultar el Programa de la II Jornada de Banc de Teixits Neurològics i Salut Mental.

 

Ja des del 2004, el BTN, cedeix més de 500 mostres de cervell gratuïtament a investigadors internacionals tant de Barcelona com de Valencia, Madrid, Alemanya i Estats Units per investigar, principalment, l’esquizofrènia.
Actualment, el BTN rep finançament, a més del recolzament del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Fundació Sant Joan de Déu, de CIBERSAM (Centro Investigaciones Biomédicas en Red en Salud Mental), RETICS (Redes Temáticas de Investigación Cooperativa Sanitaria) i Farmaindustria-Departament de Salut (Projecte “Banco de Tejidos Nerviosos de Cataluña”).
Per més informació podeu consultar les següents pàgines web:
CIBERSAM
RETICS
FARMAINDUSTRIA
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search