INFORMACIÓ

Increment progressiu de l’activitat ambulatòria

INFORMACIÓ

Increment progressiu de l’activitat ambulatòria

La tornada progressiva de l’activitat ambulatòria comporta alguns canvis en el funcionament del centre. Coincidint amb la desescalada del confinament i amb l’arribada de la nova normalitat per la covid-19, s’implementen diverses mesures de seguretat i prevenció.

Visites programades

Abans d’una visita ja concertada, des dels diferents Serveis del Parc Sanitari Sant Joan de Déu contactarem amb tots els pacients per informar-los sobre la modalitat en què es realitzarà aquesta cita mèdica, que podrà ser presencial o telefònica.

  • Visites presencials: si la vostra visita és de caràcter presencial, rebreu una trucada o un missatge SMS per confirmar la data i l’hora de la cita. 
  • Visites telefòniques: si la vostra visita és de caràcter telefònic, rebreu un missatge SMS per confirmar la data i l’hora en què el servei corresponent us contactarà. El servei amb el qual teniu cita us trucarà des d’un número de telèfon ocult. Us preguem que responeu a la trucada.

No podem garantir la realització de la trucada a l’hora exacta assignada inicialment, ja que estarà condicionada per la durada de les trucades anteriors.

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search