Jornada de Musicoteràpia

 a Institució
La Jornada de Musicoteràpia – “Quan la música pot ajudar”, és una jornada que es portarà a terme el proper 16 de novembre a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Aquesta jornada té com a objectiu presentar la musicoteràpia com a intervenció afavoridora dels processos de rehabilitació i desenvolupament personal i les possibilitats de la seva aplicació a contextos de salut mental.
La música posa en joc mecanismes cognitius, expressius i relacionals enriquidors que poden ajudar al desenvolupament o restabliment personal.
La Jornada de Musicoteràpia, coordinada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu i l’Associació per la Musicoteràpia Mt Suport i amb el suport de l’Associació Catalana de Musicoteràpia girarà entorn les experiències del treball al nostre país, el valor clínic de l’intervenció, l’estat actual de la recerca en musicoteràpia aplicada a la Salut Mental i el valor de la musicoteràpia com a recurs rehabilitador a la comunitat.
El preu d’inscripció  és de 20 euros. Aquesta, però, no quedarà formalitzada fins que no s’enviï per e-mail el justificat de transferència adjunt a l’adreça de correu electrònic: ma.oneca@pssjd.org
Cal explicar, a més, que els assistents podran gaudir d’una tarifa plana de 3 euros d’aparcament al pàrquing soterrani de l’Hospital General. Hauran d’acreditar l’assistència amb el programa que es lliurarà a l’inici de la jornada.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search