Jornada de Portes Obertes per als futurs residents de MIR, PIR i IIR

 a Docència, Jornades, portes obertes residents

Els dies 15 i 18 de març, en format presencial i virtual respectivament, se celebrarà la jornada anual de portes obertes per als futurs residents de MIR, PIR i IIR interessats a formar-se a la institució.

Aquesta trobada de caràcter anual permet donar a conèixer el Parc Sanitari Sant Joan de Déu com una institució que fomenta una docència de qualitat, en l’àmbit de la formació especialitzada.

Aquells residents que estiguin interessats a assistir, sigui a la jornada presencial o a la virtual, hauran d’inscriure’s prèviament omplint aquest formulari.

Els pròxims 15 de març i 18 de març, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu oferirà la jornada anual de portes obertes als futurs residents MIR, PIR i IIR, que han d’escollir l’especialitat i el centre de formació per als pròxims anys.

La jornada presencial del 15 de març tindrà lloc a les sales Àgora de l’SJD Hospital de Sant Boi (carrer Camí Vell de la Colònia, número 25). El punt de trobada serà a les 9 hores al vestíbul d’entrada principal de l’hospital (4a planta). Ja a les sales Àgora, el Dr. Enric Vicens, cap d’Estudis i coordinador de la unitat de Docència, serà l’encarregat d’explicar l’oferta formativa de l’organització. Tot seguit, actuals residents i tutors de Geriatria, Ginecologia i Obstetrícia, Medicina Interna, Psiquiatria, Psiquiatria Infantil i de l’Adolescència, Psicologia Clínica, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Infermeria Geriàtrica, Infermeria Obstètrica i Ginecològica, Infermeria en Salut Mental, Medicina Familiar i Comunitària, i Infermera d’Atenció Primària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu resoldran dubtes i compartiran les seves experiències.

En el cas de la trobada virtual, prevista per al 18 de març, el format serà el mateix que el presencial, però l’inici serà a les 13.30 hores i els futurs residents s’organitzaran per grups d’especialitats.

Aquells residents que estiguin interessats a assistir, sigui a la jornada presencial o a la virtual, hauran d’inscriure’s prèviament omplint aquest formulari.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la unitat de Docència del Parc Sanitari Sant Joan de Déu enviant un correu electrònic a: parcsanitari.docencia@sjd.es o trucant al 93 600 26 72.

 

Vols fer la residència amb nosaltres? Un gran equip humà t’està esperant!

  • Coneix l’experiència de la Maria Ruiz Terradas, resident de Psiquiatria Infantil i de l’Adolescència, fent clic aquí.
  • Coneix l’experiència de la Paula Molina González, resident de Geriatria, fent clic aquí.
  • Coneix l’experiència de l’Ana Gomez Fructuoso i l’Elizaveta Mosolova Braguin, residents de Ginecologia i Obstetrícia i Infermeria Obstètrica i Ginecològica, fent clic aquí.
Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search