Jornada sobre salut mental i joves migrants: inscripcions obertes

 a Jornades, Salut mental

20 de juny: en format híbrid i oberta a professionals de tots els centres

La jornada “Salut mental i joves migrants: necessitats i reptes a l’atenció sanitària i social dels menors migrants no acompanyats a Espanya” tindrà lloc el pròxim dijous 20 de juny, de 8.30 a 14 hores, a l’Auditori de la SJD Xarxa de Salut Mental – Sant Joan de Déu Numància, en format presencial i en línia.

Una jornada on busquem abordar els desafiaments i les necessitats específiques que enfronten els joves migrants en termes de salut mental. Durant l’esdeveniment es compartiran els factors de risc i protecció relacionats amb la salut mental d’aquests joves i es presentaran recerques recents que examinen els factors contextuals que influeixen en el benestar psicològic, com l’estrès migratori, la discriminació i la manca de suport social.

A més, s’abordaran enfocaments innovadors per a la prevenció i el tractament dels problemes de salut mental en aquesta població, des de l’experiència en primera persona. La trobada proporcionarà un espai per al debat i l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques entre professionals de la salut mental, del treball social, l’educació i d’organitzacions comunitàries que treballen amb joves migrants.

Aquesta jornada pretén ser una oportunitat per conscienciar sobre la salut mental de joves migrants, compartir coneixements, establir sinèrgies i col·laborar en la recerca de solucions efectives per millorar el benestar psicològic dels joves migrants a les nostres comunitats.

La trobada l’organitzen el Servei d’Atenció en Salut Mental per a població Immigrada (SATMI) del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’equip de recerca Migrasalud i Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

En aquest enllaç podeu consultar el programa de la jornada. És imprescindible formalitzar la inscripció per accedir-hi, tant en modalitat presencial (aforament limitat) com en línia, fins el 14 de juny.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search