Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

III Jornada +FUTUR. Ens movem per les persones

29/04/2021 | 16:00 - 17:30

Gratuït

El pròxim 29 d’abril se celebra la III Jornada +FUTUR “Ens movem per les persones”. Un espai de trobada i debat organitzat per la Unió Catalana d’Hospitals, en la qual hi participen professionals i organitzacions sanitàries i socials

L’any 2016, la Unió Catalana d’Hospitals va posar en marxa el projecte +FUTUR en col·laboració amb les entitats associades i amb la participació de diferents agents del sector, amb l’objectiu d’impulsar accions en l’àmbit sanitari i social que permetin a les organitzacions i els professionals avançar-se a les necessitats de futur i millorar, així, l’atenció a les persones.

El projecte ha coincidit amb la pandèmia de la covid-19, fet que ha tingut, té i tindrà un impacte sanitari, econòmic, social i emocional en la societat que fa necessari reorientar estratègies i prendre decisions futures.

En aquesta jornada online, moderada pels periodistes Abraham Orriols i l’Eloi Vila, es tractaran diferents temes prioritaris del projecte +FUTUR: atenció integrada, rols professionals i equips interdisciplinaris, atenció no presencial, ètica de les organitzacions, l’encaix amb els objectius de desenvolupament sostenible del planeta i amb les tendències internacionals i les claus per un enfocament de gestió del canvi, entre d’altres.

La sessió comptarà amb la participació d’Ignasi Riera, director d’Operacions Assistencials del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Enric Mangas, president de la Unió Catalana d’Hospitals i, alhora, director general del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Per a fer la vostra inscripció gratuïta i veure el programa de la jornada, feu clic en el següent enllaç

Mostra els detalls

Data:
29/04/2021
Hora:
16:00 - 17:30
Cost:
Gratuït
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , ,
Web:
https://www.uch.cat/comunicacio/activitats-101/webinar-iii-jornada-futur-ens-movem-x-les-persones-100.html

Organitzador

Unió Catalana d’Hospitals
Telèfon:
932 093 856
Correu electrònic:
uchuch.cat
Web:
https://www.uch.cat/
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search