Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Webinar: Suport entre iguals en salut mental

16/11/2021 | 18:00 - 19:00

Gratuït

El model de recuperació en salut mental posa el focus en el procés personal, únic i multidimensional de canviar actituds, valors, sentiments, fites, habilitats o rols de la persona afectada per un trastorn de salut mental.

Algunes de les formes d’aplicar aquest model són l’ajuda, la sensibilització a professionals de l’àmbit de la salut mental o el suport entre iguals (“peer to peer” que consisteix en la formació i incorporació al sistema sanitari de persones amb experiència de trastorn mental.

L’objectiu d’aquesta trobada digital, organitzada per la plataforma SOM Salut Mental 360, és l’intercanvi d’experiències d’aplicació del “peer to peer” a diferents territoris nacionals i internacionals analitzant els èxits assolits, les dificultats i els reptes que plantegen aquests projectes, així com la vivència personal de participar-hi.

Aquest webinar comptarà amb A. Elvira Rodríguez, tècnica d’integració social; Andrea García, infermera del CSMA Ciutat Vella; Ainhoa García, tècnica en acompanyament i suport mutu en salut mental; Laura Jareño, tècnica de suport entre iguals del SRC Bétula. Badalona Serveis Assistencials; Juan Carlos Maestro, psicòleg clínic; i la Dra. Xaro Sánchez, psiquiatra.

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search