La Comissió d’Apoderament del Parc Sanitari Sant Joan de Déu guanya el Premi El Llobregat “Aigües Braves”

 a Institució

La Comissió d’Apoderament del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va rebre ahir el Premi el Llobregat “Aigües Braves”, que s’atorga a iniciatives de mobilització i conscienciació social d’arreu de la comarca. Després de set anys de trajectòria, el doctor José María Otin del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la terapeuta ocupacional i presidenta de la Comissió d’Apoderament, Montserrat Toribio, acompanyats d’una part dels integrants de la Comissió, van recollir el premi en un acte celebrat a l’Espai Maragall de Gavà.

La Comissió d’Apoderament va donar els seus primers passos l’any 2011 i ara es troba en un moment clau ja que està impulsant iniciatives i projectes que persegueixen sensibilitzar i formar els professionals sobre la importància del procés d’apoderament de l’usuari sobre la seva salut, així com desenvolupar accions i projectes de co-creació entre professionals i usuaris.

La presidenta de la ComissióMontserrat Toribio, va voler recordar que es tracta d’una iniciativa basada en els valors del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, una organització que aposta per un projecte de qualitat assistencial centrat en la persona atesa. Tot seguit, Toribio s’acomiadava agraint el suport i la col·laboració de la direcció del Parc Sanitari, fent un especial reconeixement al doctor Otin. També va tenir unes paraules d’agraïment pels companys de la Comissió, per la organització i pels lectors de El Llobregat, responsables, amb els seus vots, d’aquest guardó.

A l’acte, conduït pel director de El Llobregat, Imanol Crespo, es va comunicar la imminent substitució de Crespo. El periodista Francisco Javier Rodríguez serà qui agafi el seu relleu. Més de dues centes persones van presenciar l’emotiu acomiadament d’Imanol Crespo. I és que l’acte va comptar amb una important representació institucional de dins i fora del territori, entre ells el subdelegat del Govern d’Espanya a CatalunyaEmilio Ablanedo; alcaldes i alcaldesses de tot el territori així com d’altres personalitats del teixit empresarial, social i cultural.

Després de tres edicions d’èxit, els vots aconseguits pels lectors d’enguany van doblar els de les edicions anteriors. Amb aquest notori augment de participació, la quarta edició dels premis va reconèixer, a part de la Comissió d’Apoderament del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, 5 iniciatives amb la voluntat d’impulsar les accions dutes a terme al territori. Els altres premiats van ser Esports la Xarxa amb el Premi Aigües Cristal·lines, Laura Ferrés​ amb el Premi a la Major Crescuda, Juan Gómez “Chicuelo” amb el Premi Cabal Amazònic, la Fundació Rubricatus amb el Premi a la Ribera Solidària i la Fundació CRAM​ amb el Premi Afluent Verd.

Des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu volem felicitar a totes i tots els professionals que fan possible la Comissió d’Apoderament i encoratjar-los a seguir treballant, perquè el Premi Aigües Braves sigui, només, la primera parada d’un llarg camí de futurs èxits.

Enhorabona!

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search