La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart, visita el Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució

Ubasart s’ha reunit amb directius i professionals de la institució i ha realitzat un breu recorregut per la seu de Sant Boi de Llobregat.

Durant la trobada s’han compartit els reptes actuals i de futur sobre la projecció del model d’atenció de psiquiatria penitenciària a Catalunya.

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, de la Generalitat de Catalunya, Gemma Ubasart, ha visitat aquest divendres alguns equipaments de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, juntament amb Jordi Martinoy, secretari general de Justícia, Drets i Memòria, Amand Calderó, secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima i Gisela Torns, directora general d’Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil.

Durant la trobada ha estat acompanyada per part de la direcció del Parc Sanitari Sant Joan de Déu: el Dr. Sebastià Santaeugènia, director general, el Dr. Joan Alvarós, director de la SJD Xarxa de Salut Mental, Isabel Grimal, directora d’Infermeria, Carmen Carmona, directora d’Enginyeria i Serveis Generals, i la Dra. Maria Ribas, el Dr. Antoni Serrano i la Dra. Luisa Baladón, adjunts a la direcció de SJD Xarxa de Salut Mental. Així mateix, també ha assistit Emili Bargalló, director territorial de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu a les comunitats autònomes de València, Aragó, Catalunya, Balears i Múrcia.

Ubasart i la resta de membres de la conselleria de Justícia han assistit a una reunió de treball amb la direcció del Parc Sanitari SJD, on s’ha dut a terme una presentació del model d’atenció de psiquiatria penitenciària a Catalunya i la seva projecció, i s’ha parlat sobre els reptes actuals i de futur, de les diferents obres i espais de l’àmbit penitenciari i de l’atenció als col·lectius vulnerables.

La consellera i el seu equip han pogut conèixer de primera mà la realitat del centre, han realitzat un breu recorregut per la seu de Sant Boi de Llobregat i han acordat engegar un grup de treball conjunt entre la conselleria de Justícia, Drets i Memòria i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, amb l’objectiu de vetllar per la millora de l’atenció de les persones privades de llibertat a Catalunya.

Aquesta visita institucional s’emmarca en la voluntat de generar sinergies amb l’administració pública i per fomentar el coneixement sobre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search