La directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, visita el Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Esdeveniments, Institució, Projectes, Salut mental

Craywinckel s’ha reunit amb directius i professionals de la institució i ha realitzat un recorregut per la seu de Sant Boi de Llobregat.

La directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, ha visitat aquest divendres, 4 de març, alguns equipaments de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu i del SJD Hospital de Sant Boi. Durant la trobada ha estat acompanyada per alguns membres de l’equip de direcció de l’organització i del Servei Català de la Salut.

Craywinckel ha assistit a una reunió de treball amb directius del Parc Sanitari, on s’ha dut a terme una presentació institucional i s’ha parlat sobre els reptes actuals i de futur.

D’altra banda, la directora del Servei Català de la Salut, ha recorregut alguns equipaments que la Xarxa de Salut Mental té a Sant Boi de Llobregat, i ha pogut saludar diversos equips de professionals de la unitat de subaguts i la Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (UHEDI). També se li ha mostrat on estarà ubicat el nou edifici del Campus Docent i l’estructura que albergarà el futur edifici del Coneixement. Per últim, ha visitat algunes àrees del SJD Hospital de Sant Boi, on s’ha reunit amb un grup representatiu de professionals dels diferents àmbits i ha pogut conèixer de primera mà la realitat del centre.

Aquesta visita institucional s’emmarca en la voluntat de generar sinergies amb l’administració pública i per fomentar el coneixement sobre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, tant pel que fa a l’àmbit de la Xarxa de Salut Mental com del SJD Hospital de Sant Boi.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search