La lluita contra la pandèmia centra el nou número de “Parc solidari”

 a Institució
  • “Covid-19, l’impacte de la pandèmia” és el títol del quart número del butlletí que fa un salt qualitatiu, amb una aposta clara pels continguts audiovisuals i la interacció amb el lector.

La situació actual d’emergència sanitària i social marca els continguts del quart número del butlletí “Parc Solidari”, que posa en valor la capacitat de reinvenció de l’equip de professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i els esforços a l’hora d’afrontar la pandèmia de la Covid-19.

En aquest sentit, el director general de la institució, el Sr. Enric Mangas inicia aquest butlletí fent balanç de com el centre es va capgirar completament, fixant nous protocols i adaptant-se amb rapidesa amb l’objectiu de protegir i acompanyar els professionals i les persones ingressades al centre. Un dels punts que més destaca és el compromís de tots els sanitaris durant tots aquests mesos i agraeix a la ciutadania el seu suport en el moments més durs de la primera onada de la pandèmia, sense oblidar els que ja no hi són.

En aquest recorregut per la revista, destaquem també l’esforç ingent de tot l’equip de voluntariat que lluny d’aturar la seva activitat va saber adaptar-se a la situació actual, donant suport a l’equip de professionals del centre (fent mascaretes per exemple) però sobretot, sense perdre el contacte amb les persones grans ingressades a les residències, amb les quals van continuar en contacte, perquè no se sentissin soles.

Us emocionareu amb els testimonis dels professionals de diferents àmbits del centre, que expliquen en primera persona com han viscut l’aparició i l’evolució de la pandèmia. Alhora, recordarem alguns dels moments més impactants que tots tenim marcats a la memòria i que no oblidarem mai, com els aplaudiments de la ciutadania, els ànims dels professionals o la imatge de les primeres persones que es recuperaven. I ho farem, a través de continguts audiovisuals que hem afegit al butlletí, i que podreu anar consultant, gràcies als enllaços que posem a la vostra disposició.

Una pandèmia que ha obligat a engegar programes com “El Parc actua”, format per un equip multidisciplinar expert en atenció psicosocial i espiritual que, com expliquem a “Parc Solidari, ha vetllat en tot moment per la salut emocional del conjunt de professionals del Parc.

Alhora, hem rebut el suport d’empreses, entitats i ciutadania a través de més de 200 donacions, en forma de material i alimentació, i continuem ajudant a més de 350 persones de la Xarxa de salut mental que es troben en una situació de vulnerabilitat, gràcies a la campanya solidària “No ho podem permetre. Esperes o actues?”

Com recorda la Sra. Imma Roig adjunta a la Direcció del centre “Amb aquest quart número del butlletí “Parc Solidari”, hem volgut fer un petit homenatge al compromís de tot el conjunt de professionals i de totes les persones que durant aquests mesos han estat, d’una manera o altra, donant suport a la institució”.

Així doncs, us convidem a descobrir tota una sèrie d’iniciatives i d’experiències que han tingut lloc al Parc Sanitari durant aquests últims mesos i que, de ben segur, totes i tots, recordarem sempre.

Podeu consultar aquesta nova edició de “Parc Solidari” fent clic:  AQUÍ.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search