La secretària de Salut Pública de Catalunya, Carmen Cabezas, visita el Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Uncategorized

La Dra. Carmen Cabezas s’ha reunit amb l’equip directiu de la institució, han compartit els reptes actuals i s’han posat en comú futures línies de col·laboració per atendre noves necessitats.

La secretària de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, la Dra. Carmen Cabezas, ha visitat aquest dimecres la seu del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, a Sant Boi de Llobregat, juntament amb Ana Bocio, subdirectora general de Promoció de la Salut i Fernando Girón, cap del Servei de Salut Pública al Baix Llobregat Centre-Litoral i l’Hospitalet de Llobregat i Baix Llobregat Nord.

Durant la trobada, la Dra. Cabezas ha estat acompanyada per part de la direcció del Parc Sanitari Sant Joan de Déu: el Dr. Sebastià Santaeugènia, director general, la Dra. Cristina Molina, directora d’Anàlisi i Estratègia de la Unitat Territorial I de Sant Joan de Déu, Dr. José Ramon Méndez, director del SJD Hospital de Sant Boi, el Dr. Joan Alvarós, director de la SJD Xarxa de Salut Mental, Isabel Grimal, directora d’Infermeria, el Dr. Pedro Regalado, director de SJD Atenció Intermèdia, el Dr. Josep Maria Haro, director de l’Àrea de Docència, Recerca i Innovació, el Dr. Antoni Serrano, adjunt a la Direcció de SJD Xarxa de Salut Mental i per Olga González, cap de Comunicació i Relacions Institucionals.

Carmen Cabezas i la resta de membres de Salut Pública han assistit a una reunió de treball amb la direcció del Parc Sanitari SJD, en què s’ha posat en relleu el reconeixement de la recerca que es duu a terme al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, així com la formació i docència; els programes de promoció i prevenció aplicats a les persones ingressades i també aquelles que són ateses a escala comunitària, i l’abordatge de les addiccions i tòxics. Durant tota la trobada, també s’han posat en comú futures línies de col·laboració per ambdues parts per atendre noves necessitats.

Aquesta visita institucional s’emmarca en la voluntat de generar sinergies amb l’administració pública i per fomentar el coneixement sobre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Visita institucional de la secretària de Salut Pública al Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search