La Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat (UHEDI) estrena instal·lacions

 a Institució

L’espai, renovat amb elements ecològics i decoratius capdavanters, afavoreix el benestar emocional i la qualitat de vida de les 24 persones ateses en aquest servei. 

La Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual (UHEDI) torna a estar ubicada a l’edifici Sant Ricard del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat), un cop acabada una remodelació que s’ha allargat un any. Durant aquest període, el servei s’havia traslladat a l’edifici Antoni Pujadas.

Les tasques de millora que s’han dut a terme a l’espai tenen la finalitat d’actualitzar, humanitzar i adaptar les instal·lacions a les necessitats dels pacients, persones que conviuen amb la discapacitat intel·lectual, i que tenen un estat conductual i psicopatològic d’alt risc.

Tant l’equip professional de la UHEDI com les 24 persones que viuen a la unitat enceten una nova etapa, tenint en compte que un dels objectius d’aquesta ampliació i reforma ha estat incorporar un nou model d’atenció, en el qual les intervencions terapèutiques incloguessin elements ecològics i de context.

La recent estrenada UHEDI disposa d’un entorn arquitectònic, una distribució dels espais, elements sensorials, ambientació i decoració que afavoreixen la qualitat de vida, la comunicació i el benestar de les persones que hi estan ingressades.

Aquest canvi de model en el servei està associat a l’atenció integral i intensiva que ofereix la UHEDI per assolir l’estabilitat a mitjà i llarg termini d’aquelles persones que travessen processos terapèutics greus, i el règim d’estada de les quals és de fins a un màxim de dos anys.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search